Het inhaleren van watergas door uw neus.

Waterstof(watergas) gebruiken

DAUW met de hoogste biologische waarde op aarde(BV)

Maar waarom zouden we dat doen?

Watergas innemen heeft bewezen dat het een uitstekend optimaal vermogen heeft in ons lichaam bij storende klachten. Er wordt zelfs gesproken dat het bij 170 ziektes effectief bijdraagt tot genezing.

In water zijn waterstof (H2) en zuurstof (O) gebonden. Met de CONDIT Medicare® worden deze gassen gescheiden en kunnen ieder apart hun werking in het lichaam hebben:

  1. zuurstof als optimalisatie van energie en gezondheid
  2. waterstofgas als duizendvoudig bewezen optimalisatie bij meer dan 170 ziektes

Adem dit uiterst nuttige gas in of los het op in Dauw. Je zult je fitter voelen! Metingen hebben aangetoond dat na korte tijd veel lichaamsfuncties in balans komen, zo subtiel dat we het meestal niet eens opmerken.

Er zijn verschillende effecten merkbaar. Zo kunnen bijvoorbeeld maagklachten verminderen, immuunwaarden toenemen, de energie toenemen en het hoofd kan helderder worden.

Genoeg redenen dus om u zelf te verzorgen of uw naasten.

Deze website is niet bedoelt om allerhande medische rapporten te publiceren over de effecten van waterstof(watergas) en de mens. Wij gaan ervan uit dat u hierin al zelf bevredigend onderzoek hebt gedaan.

Wij promoten daarom CONDIT Medicare aan. Samen met DAUW is dit een unieke combi op aarde. Het drinken uit een zuiver koperen beker is het juiste gevolg....

Veel gezondheid toegewenst!