Hoe de cellen kunnen worden geholpen

"Als de cellen onvoldoende energie hebben, dan laat ons immuunsysteem en haar vitale functies het afweten".

Ja, watergas heeft geneeskracht. Watergas helpt bij een zeer breed spectrum aandoeningen. Watergas herstelt namelijk de vochthuishouding in cellen van planten, dieren en mensen. Die vochthuishouding is van vitaal belang voor de energieproductie in de cel (mitochondriën).

Als de cellen onvoldoende energie hebben, vitaal zijn, dan laat ons Immuunsysteem het afweten. Niet- vitale cellen kunnen zelfs afsterven, degenereren!

Vitale functies van ons lichaam doen het dan niet meer zo als het hoort: Waarnemen, Denken,
Ademen en Voeden.

Wij bestaan voor 75 á 85% uit water. Als we ouder worden neemt het watergehalte allengs af. En daarmee kunnen sommige cellen uitdrogen en afsterven. Watergas (of ‘krachtwater’ – zie verderop) beschermt onze cellen tegen dit sluipende proces.

Voldoende water in de cel voorkomt celdood door ‘oxidatieve stress’. De zuurstof- en waterstoftoevoer blijven in balans.

Met watergas blijken cellen zelfs te regenereren! Water vertraagt dus de veroudering.

Acute celschade kan ontstaan door straling. Watergas blijkt te helpen die schade te herstellen. Immuunsysteem, Ons lichaam wordt continu door bacteriën en virussen aangevallen.

Het Immuunsysteem beschermt ons tegen die aanvallen. Vooral als de immuuncellen daar op voorbereid zijn. Soms gaat het mis. Dan worden we ziek. Vaak leert het immuunsysteem snel hoe de aanval kan worden onderdrukt (koorts). Dit zie je terug in de Schepping en landbouw.

Maar als het systeem niet op tijd raad weet met de indringers, en als we ook nog eens andere ziekten onder de leden hebben.....dan .....hebben we pech gehad - zoals bij sommige (griep)virussen (Spaanse griep, COVID, Lyme). Het Chinese bedrijf Asclepius Meditech (AM) heeft in 20 ziekenhuizen toediening van watergas getest. 259 covid-19-patiënten bleken baat te hebben bij de behandeling.

Watergas blijkt ook te helpen tegen aanvallen door bacteriën. Het verbetert de wondgenezing, vermindert ontstekingen in het lichaam, bestrijdt allergieën, verbetert blaasaandoeningen, bevordert de darmgezondheid en bevordert de mondgezondheid.