Onze Condit Medicare is een apparaat wat waterstof produceert en dauw vloeistof activeert. Deze combinatie is gepatenteerd door Yuri Rakotsy uit Oekraïne en Willibrordus van der Weide uit Nederland.

De informatie die wij op deze website zetten is niet bedoelt om adviezen van artsen te vermijden. Alle informatie is puur uit technische gronden dat de toepassing van watergas met aminozuren(Dauw) nuttig is voor de landbouw, dier en mens. Wij claimen niet dat we de gebruikelijke geneeskunde negeren. Wel zien we het gebruik van watergas een dankbare aanvulling op uw lichaam. 

Raadpleeg altijd een arts als u een gezondheidsprobleem heeft of vermoedt.

Er zijn geen negatieve bijwerkingen bekend bij het inhaleren van waterstof(watergas) in combinatie met dauw.

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden Condit medicare in combinatie met dauw.

Hoewel aan deze site uiterste zorg is besteed wat betreft tekst en vormgeving, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor onjuiste of onvolledige informatie.

Het toepassen van de methoden door de cliënt is volledig voor verantwoordelijkheid van de cliënt. Ben niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook na het installeren. Er wordt geen medisch advies gegeven. Iedere uiting op dit gebied dient te worden gezien als de persoonlijke mening van onszelf.

De cliënt is en blijft altijd verantwoordelijk voor zijn of haar eigen gezondheid.

Het toepassen van de methoden door de cliënt of door mij is volledig voor verantwoordelijkheid van de cliënt. Ben niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook ontstaan tijdens of na een sessie, training, cursus, lezing, workshop of coaching. Er wordt geen medisch advies gegeven. Iedere uiting op dit gebied dient te worden gezien als de persoonlijke mening van onszelf.

De cliënt is en blijft altijd verantwoordelijk voor zijn eigen gezondheid.

Besluiten met betrekking tot het al dan niet inwinnen van medisch advies, het volgen van een behandeling en of het innemen van medicijnen zijn dan ook altijd de volledige verantwoordelijkheid van de cliënt. 

Privacyverklaring

Condit medicare gecombineerd met dauw is gevestigd in Arnhem en is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken doen wij met de nodige zorg.

Als bedrijf verwerken we jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je jouw gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Telefax nummer
  • Afhandelen van je betaling
  • Leveren en aansluiten Condit Medicare en Dauw.

Betalingen gaan via de Bank en zijn inclusief BTW

De BTW wordt per kwartaal afgerekend met de Nederlandse fiscus.

Kies je ervoor bepaalde persoonsgegevens niet met ons te delen, dan kunnen we het gevraagde product of de gevraagde dienst niet aan je leveren.

Gegevens aan anderen

Condit Medicare verkoopt jouw gegevens nooit aan derden en deelt deze uitsluitend als dat nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Handleiding

Een praktische handleiding overhandigen wij na de aankoop en levering.

Wijzigingen privacyverklaring zijn per 2020.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 03-01-2021, Arnhem