Het buitengewoon herstellende effect van waterstofgas op zeer vele gebieden in het hele lichaam. Ingebracht door Dr. Miklos Schermer Voest(Nederland)

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3257754/

-------------------------------------------------------------------------------------

Hieronder vind u een samenvatting van een Europese studie over watergas en gezondheid.

Afdeling voor Fysische chemie van materialen, laboratorium voor biofysica van het  milieu, universiteit van Salzburg, Faculteit Natuurwetenschappen, Hellbrunnerstr. 34 A-5020 Salzburg, Oostenrijk.

Dr. Elke Mohaupt

Thema; Watergas voor uw gezondheid

Achtergronden, ervaringen en medische informatie

Samenvattend (05-02-2020)

Al jaren is intensief onderzoek gedaan naar de therapeutische effecten van waterstof. Echter, in sommige van deze onderzoeken is in plaats van pure moleculaire waterstof, het speciale gasmengsel dat bekend staat als Brown’s Gas (BG) toegepast(watergas)

BG wordt geproduceerd door elektrolyse van water en bevat 67% waterstof, 33% zuurstof en een energierijke gas component gedefinieerd als "ExW", dat in de toekomst nader onderzoek vraagt.

De bijzondere eigenschappen van dit BG en de therapeutische effecten worden beschreven op basis van geavanceerd onderzoek. De voordelen ervan worden in de context geplaatst van onderliggende mechanismen van chronische ziekten en veroudering. Na uitleg van de individuele stadia van de ontwikkeling van chronische ziekten worden mogelijke toepassingen van BG gepresenteerd.

Voorbeelden worden gegeven van succesvolle toepassingen. Verdere klinische studies naar het gebruik van dit gas voor de behandeling van acute en chronische ziekten bij de mens worden aanbevolen. Vergelijkende studies van BG en moleculaire waterstof is nodig om een mogelijke superioriteit van BG ten opzichte van zuivere moleculaire waterstof te bepalen.

BG wordt beschouwd als een goedkopere, flexibele en effectieve therapie voor de mens.

De productie met behulp van waterelektrolyse is in vergelijking met moleculaire waterstof in flessen eenvoudiger. BG komt van een gezuiverde bron en kan "op aanvraag" worden geproduceerd en gebruikt voor veel ziekten in ziekenhuizen en poliklinieken.

Aanvullend (10-08-2020) Ir. Caspar Pompe, Dil. Ing. Willibrordus van der Weide, Ir. Yuri Rakotsy

Door het watergas te laten lopen door DAUW (Aminozuren) is interessant daar niet alleen watergas ofwel BG wordt geïnhaleerd, maar ook geactiveerd DAUW wordt opgedronken vervolgens. De therapeutische werking op de mens is hiermee erg hoopvol geworden.

BG heeft namelijk de hoogste energie(waterstof)  op aarde en de DAUW, de hoogste biologische waarde(BV).

Opmerking; 

Deze combi maakt het uniek om het te gebruiken als brandstof voor uw eigen lichaam. Het is dan ook geen alternatieve 'brandstof' maar juist de basis!