Veelvuldige vragen

Teveel inademen van watergas?

Heeft u voor heen nog nooit watergas laten inhaleren? Begin een 15 minuten per dag, dat enige dagen. Daarna bij geen bijzonderheden voert u het op naar 2 x 30 minuten daags.

Voel geen watergas komen?

Meestal komt dat omdat er geen water meer in het apparaat is. Kijk eerst naar het waterniveau van het apparaat. Deze dient altijd zichtbaar te zijn. Ziet u niets vul dan met gedistilleerd water het apparaat bij. Dat doet u door de zwarte knop bovenop het apparaat te openen. Dat doet u alleen als het apparaat UIT staat!

Een tweede oorzaak kan zijn dat het neus slangetje niet goed is gemonteerd of eraf is gegaan van de tweede fles.

Een derde oorzaak kan zijn dat bij het openen van de tweede fles het zwart rubberen ringetje binnen in de dop eruit is gevallen. Dit zou voor valse lucht zorgen.

PS! Als u het apparaat aanzet en het gaat bubbelen in de flessen leg het neusslangetje in een glas water om te zien of het daar ook bubbelt. Dan weet u zeker dat er gas uit het slangetje komt namelijk.

Waarom twee flessen?

Om watergas te produceren heb je gedistilleerd water met natronloog nodig. Om eventuele zout geurtjes op te vangen hebben we twee flessen gemonteerd. Beide flessen zijn door de fabrikant goedgekeurd betreffende voeding.

Moet ik de fles met water ook verversen? 

Wij raden u aan omdat 1 x per maand te doen. Gebruik gedistilleerd water.

Is Dauw belangrijk?

Ja, heel belangrijk zelfs.

De tweede fles vult u half vol met Dauw. Deze Dauw wordt geactiveerd door watergas. Daarna kan u het opdrinken. Het bevat alle essentiële aminozuren die uw lichaam niet kan maken. Daarbij bevat het vele mineralen en spoorelementen als bijvoorbeeld zink, koper en selenium.

U drinkt per dag een 0.5 Liter Dauw als serum!

Dat doet u met een zuiver koperen drink beker.

Is het watergas ontplofbaar?

Ja, zoals bij vele gassen.

Ga nooit een sigaret of sigaar oproken bij het inhaleren! De waarschuwingen staan in de handleiding en met stickers aangegeven op het apparaat.

Laat ook niet anderen onbevoegd dit apparaat gebruiken!

Zijn er veel aanbieders in Nederland?

Er zijn er enkele. 

Na Recure(ww.recure.nl) zijn wij de tweede aanbieder in volgorde in Nederland. Dhr. Rinno Heidstra(Recure) biedt dit aan voor heel Praktijken en Medici. 

Wij zijn wel de enige die een gepatenteerd proces principe hebben. De combinatie watergas met Dauw heeft niemand anders.

Ook zijn onze prijzen zeer billijk. Daarbij geloven wij in Gods Schepping en onderscheiden ons hiermee. Bij ons gaat het niet om een verdien- maar een gezond dien model. 

Reclame maken doen we niet. Dat doen de enthousiaste cliënten voor ons!