Gehydrolyseerde Dauw. Empirisch onderzoek met lateraal nadenken. Deze foto is van 2008(Slowakije)

Dauw als zeer sterke antioxidant voor uw lichaam !

Prof.Dr. Bolotov een man met een missie.

Er zijn velen die zich suf schrijven over antioxidanten.

Schijnbaar is elk drankje wel gemerkt met 'antioxidant' tegenwoordig.

Het is beter om het simpel te houden en duidelijke taal te spreken.

Wij beschouwen de vloeistof DAUW als hoogste bewezen Biologische Waarde(BV). Door alle aanwezige essentiële aminozuren en spoor elementen zorgen wij ook dat deze DAUW een zeer sterke antioxidant is. Hoe dan? 

Doordat het watergas een 15-30 minuten door de Dauw loopt wordt dit vloeistof als het ware geactiveerd met een sterke antioxidant capaciteit. 

Dit is van vitaal belang bij ontstekingen in uw lichaam.

Watergas met geactiveerde Dauw is een radicaal bestrijder. Het ontgift de vrije radicalen en treedt op als ontsteking bestrijder. Dat is de oorzaak voor vele klachten.

Het was Prof. Dr. Bolotov uit de Sovjet-Unie(Oekraine) die ik in persoon ontmoette en mij op het juiste spoor zette met de toepassing van Dauw en de activatie door watergas. Ook mijn wijlen zuivel collega Ing. Vasil Kelemec(1934-2018) uit Slowakije was een groot voorstander van de nut van aminozuren uit melkserum als antioxidant.

Conclusie;

Geactiveerde Dauw is de echte antioxidant! 

Historie;  

In de periode 1998-2006 hebben we eens pogingen gedaan om te zien of eiwitten uit het melkserum nuttig waren als antioxidant. De huidige kennis is ook het voortschrijdende inzicht dat we al vroeg op het juiste pad waren destijds.

Deze Studies was in Kosice, Slowakije en Praag, Tsjechië(niet afgerond wegens geld gebrek)in 2002 en 2006.

"Het doel hiervan onderzoek zou bijdragen aan een aantal eerdere studies omgaan met de antioxiderende werking van melkzuur-eiwit, en om erachter te komen of deze eiwitten, kan zijn gebruikt als een potentiële bron van natuurlijk verkregen antioxidanten". De vastlegging van aminozuren was eenvoudiger zo ook de voedingswaarde en mineralen.

Tot zover

November 2020.